top of page

๐„๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž๐ฅ๐š๐›๐ž๐ฅ๐ฌ ๐–๐จ๐ซ๐๐ž๐ง ๐‚๐ซ๐ฎ๐œ๐ข๐š๐š๐ฅ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐‡๐ฒ๐ฉ๐จ๐ญ๐ก๐ž๐ค๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’

Vanaf 2024 speelt het energielabel van je woning een cruciale rol bij het bepalen van je maximale hypotheek. In deze blog gaan we dieper in op deze belangrijke verandering in de hypotheekmarkt. We bespreken hoe een hoger energielabel niet alleen leidt tot meer leenmogelijkheden, maar ook het belang van energie-efficiรซntie in de schijnwerpers zet. Ontdek met ons de impact en kansen die deze nieuwe regelgeving met zich meebrengt voor huizenkopers en -eigenaren.


ย 

Bij ATCO Solar streven we ernaar om voorop te lopen in duurzame woonoplossingen. Met de aankomende veranderingen in hypotheekregels in 2024, wordt het belang van een efficiรซnt en duurzaam geรฏsoleerde woning met geavanceerde installatietechnieken alleen maar groter.


Impact van Energielabels op Hypotheekmogelijkheden in 2024

Vanaf 2024 speelt het energielabel van je woning een cruciale rol in het bepalen van je maximale hypotheek. Een hoger energielabel, wat vaak wijst op een energiezuiniger woning, kan leiden tot een hogere hypotheek. Dit biedt uitgelezen kansen voor huiseigenaren die overwegen hun huis energetisch te verbeteren met duurzame oplossingen.


De Kracht van Duurzame Installatietechnieken en Isolatie

Bij ATCO Solar geloven we dat investeren in duurzame installatietechnieken en hoogwaardige isolatie de sleutel is tot het verhogen van je energielabel. Dit omvat niet alleen traditionele zonnepanelen, maar ook state-of-the-art warmtepompen, geavanceerde isolatiematerialen en slimme energiebeheersystemen. Deze technologieรซn verminderen niet alleen je energiekosten, maar verbeteren ook de waarde en het comfort van je woning.


Verhoog je Leencapaciteit met Slimme Duurzame Upgrades

Een beter energielabel betekent meer leenruimte. Door te investeren in duurzame installatietechnieken en effectieve isolatie, kun je je woning opwaarderen naar een hoger energielabel, wat kan leiden tot extra leenmogelijkheden tot wel โ‚ฌ50.000.


In onderstaand overzicht vind je de extra leenruimte per energielabelcluster:


EFG: โ‚ฌ0

CD: โ‚ฌ5.000

AB: โ‚ฌ10.000

A+ tot en met A++: โ‚ฌ20.000

A+++: โ‚ฌ30.000

A++++: โ‚ฌ40.000

A++++ met garantie: โ‚ฌ50.000


Financiรซle Voordelen van Duurzaamheid

Naast de besparing op energiekosten, maakt de nieuwe hypotheekregelgeving de investering in duurzame technologieรซn financieel nog aantrekkelijker. Door je huis te verduurzamen, verbeter je niet alleen je leencapaciteit, maar verhoog je ook de waarde van je woning.


Deskundig Advies en Installatie door ATCO Solar

Bij ATCO Solar bieden we niet alleen geavanceerde technologieรซn, maar ook professioneel advies en installatie. Onze experts begeleiden je door het gehele proces, van het kiezen van de juiste technologieรซn tot het behalen van het gewenste energielabel en het benutten van beschikbare subsidies.


Conclusie: Investeer Slim, Leef Duurzaam

De hypotheekregelgeving van 2024 biedt een unieke kans om te investeren in de duurzaamheid van je woning. Door je huis te upgraden met efficiรซnte installatietechnieken en isolatie, verbeter je niet alleen je energielabel, maar maak je ook een verantwoorde keuze voor de toekomst.


Neem contact op met ATCO Solar voor meer informatie en zet vandaag nog de stap naar een duurzamere woning!


โœ‰ย info@atco-solar.nl


๐Ÿ“ž 06-38980866




8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentรกrios


bottom of page