top of page

Zonnepanelen

Genereer zelf energie door zonnepanelen te installeren en verminder uw afhankelijkheid van energieleveranciers.

Betrouwbaar advies

Garantie op installatie en panelen

Binnen 4 weken op je dak!

Neem de controle over uw eigen stroomvoorziening

Gratis aanvraag
Persoonlijk advies
Installatie en nazorg

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, beginnen we met het verzamelen van uw voorkeuren en diverse informatie over uw woning. Zo kan onze adviseur goed voorbereid bij u thuis komen.

We inspecteren uw dak om de geschiktheid voor zonnepanelen te bepalen, rekening houdend met factoren zoals oriëntatie en schaduw. U ontvangt een beknopt rapport met onze bevindingen voor een weloverwogen besluit.

Wij bieden niet alleen volledige begeleiding gedurende het hele traject, maar garanderen ook een veilige en risicoloze installatie uitgevoerd door onze erkende en gecertificeerde monteurs.

Voordelen Zonnepanelen

Werk van ATCO verduurzaming

Transformeer uw energieverbruik. Bespaar jaarlijks aanzienlijk op uw energiekosten en verdien geld terug door overtollige energie te verkopen. Met uw eigen zonne-energiesysteem bent u minder afhankelijk van fluctuerende energieprijzen.

Verhoog de waarde van uw woning. Het installeren van zonnepanelen kan het energielabel van uw huis verbeteren, wat leidt tot een aanzienlijke waardestijging en een snellere verkoop.

Zet een stap naar een milieuvriendelijke toekomst. De energie die u opwekt is volledig duurzaam. Bovendien maakt u uw woning klaar voor een warmtepomp, doordat u het extra energieverbruik zelf kunt opvangen.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen werken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Dit heet het fotovoltaïsche effect, vaak afgekort als "PV".

Een systeem voor zonne-energie bestaat uit een paar belangrijke onderdelen: de zonnepanelen zelf, een apparaat dat de omvormer heet, de nodige kabels, en een systeem om de panelen te monteren. Soms wordt er ook een power optimizer gebruikt. En als u wilt, kunt u een thuisbatterij toevoegen om de opgewekte stroom op te slaan.

ATCO verduurzaming is gespecialiseerd in Zonnepanelen installaties

Garanties 

ATCO verduurzaming schuin dak zonnepanelen installatie

Productgaranties

Deze garantie dekt defecten aan de producten. Voor zonnepanelen is deze garantieperiode meestal 10 jaar, en voor omvormers varieert het tussen 5 en 8 jaar.

Installatiegarantie

Bij ATCO verduurzaming streven we ernaar dat de installatie volledig naar jouw wens verloopt. Mocht er desondanks iets niet goed gaan, dan zorgen wij ervoor dat de nodige herstelwerkzaamheden verricht worden.

Zonnepanelen advies

Het selecteren van de juiste zonnepanelen kan door de vele variabelen een uitdaging zijn. ATCO verduurzaming staat voor je klaar met onpartijdig advies over verschillende soorten zonnepanelen en installatie mogelijkheden. Wij voorzien je van transparante offertes en begeleiden je door alle details, zodat je vol vertrouwen zonnepanelen op je dak kunt plaatsen. Dit alles geheel vrijblijvend.​​

Verbetering van energielabel

Zonnepanelen zijn een uitstekende keuze voor het verbeteren van het energielabel van een woning, voornamelijk vanwege hun bijdrage aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Door het omzetten van zonne-energie in elektriciteit verlagen ze de afhankelijkheid van niet-duurzame energiebronnen en verminderen ze de CO2-uitstoot, wat essentieel is voor een beter energielabel. Hun vermogen om de energiekosten te verlagen en tegelijkertijd de algehele energie-efficiëntie van een gebouw te verhogen, maakt ze niet alleen een milieubewuste, maar ook een economisch voordelige optie.

Energielabel advies Duurzaam Wonen

ATCO Verduurzaming

KVK: 89872908

Atco Verduurzaming, jouw lokale Duurzaamheids partner in Halsteren. Innovatief, duurzaam, op maat. Ons ervaren team begeleidt je naar een groenere toekomst. Kies voor kwaliteit, kies Atco Verduurzaming! 🌞🏡💚

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Koningsspil 1F,

Halsteren

4661TW

info@atcoverduurzaming.nl

+31 6 46735404

bottom of page