top of page

Airco's 

Transformeer uw huis met airco's die zowel koelen als verwarmen. Deze veelzijdige systemen werken als lucht-lucht warmtepompen, ideaal voor elk seizoen. Ze gebruiken duurzame energie, zijn efficiënt bij elke buitentemperatuur en dragen bij aan een milieuvriendelijkere levensstijl. Kies voor airco's en geniet het hele jaar door van optimaal comfort in uw huis.

Energiezuinig

Lucht-Lucht Warmtepomp

Optimaal comfort

Airco in woonkamer voor koeling en verwarming

Zo begeleiden we je naar de perfecte airco

Gratis aanvraag
Persoonlijk advies
Installatie en nazorg

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, beginnen we met het verzamelen van uw voorkeuren en diverse informatie over uw woning. Zo kan onze adviseur goed voorbereid bij u thuis komen.

We bieden op maat gemaakt, persoonlijk advies, gericht op het vinden van de perfecte oplossing die past bij jouw unieke situatie en behoeften.

Wij bieden niet alleen volledige begeleiding gedurende het hele traject, maar garanderen ook een veilige en risicoloze installatie uitgevoerd door onze erkende en gecertificeerde monteurs.

Thermostaat om energiebesparing te realiseren

Overweegt u een milieubewuste manier om uw huis te verwarmen?

Een airconditioner, ook bekend als een lucht-lucht warmtepomp, kan een uitstekende keuze zijn. Dit systeem haalt efficiënt warmte uit de buitenlucht, wat een duurzame manier van verwarmen is. Door deze keuze bent u klaar voor toekomstige ontwikkelingen en levert u een bijdrage aan een energie-efficiëntere omgeving. Bovendien, door te investeren in een energie-efficiënte oplossing, kunt u profiteren van lagere energiekosten. De meest recente technologieën in deze apparaten garanderen een hoge efficiëntie en significante energiebesparing.

Integratie van airconditioning met zonnepanelen

Een airconditioningsysteem draait op elektriciteit, waarvan het verbruik afhangt van verschillende factoren. Terwijl het gebruik van een airco voor verwarming waarschijnlijk leidt tot een lichte toename in uw elektriciteitsverbruik, compenseert dit door een vermindering van uw gasverbruik. Een effectieve manier om de toename in elektriciteitsverbruik te neutraliseren is door het installeren van zonnepanelen. Deze panelen kunnen de extra elektriciteit die door uw airco wordt verbruikt geheel of gedeeltelijk zelf genereren. Dit kan u helpen om uw energierekening stabiel te houden of zelfs te verlagen, ondanks het verhoogde elektriciteitsverbruik van de airco.

ATCO verduurzaming installatie van airconditioning
Vaststelling van een Air Conditioner

Voordelen van airco's 

Een van de opvallende voordelen van het gebruik van een airco als verwarmingssysteem is de snelheid waarmee het een ruimte op temperatuur brengt. In vergelijking met traditionele gasgestookte cv-ketels, biedt een airconditioner een kostenefficiëntere manier om uw huis te verwarmen. Deze besparing wordt nog versterkt door het gebruik van zonnepanelen, die het systeem kunnen voeden en daarmee de energiekosten verder verlagen. Bovendien heeft een airco het bijkomende voordeel dat het in de zomer ook kan koelen, waardoor het een ideale, veelzijdige oplossing is voor het hele jaar door. Als u al zonnepanelen heeft of overweegt deze aan te schaffen, is een airco-systeem een uitstekende aanvulling op uw duurzame energievoorziening thuis.

Verbetering van energielabel

Het inzetten van airconditioners voor verwarming kan leiden tot een verbetering van het energielabel van een woning. Dit komt door de energie-efficiëntie en duurzaamheid van deze moderne systemen. Ze verbruiken minder energie dan traditionele verwarmingssystemen, wat het algehele energieverbruik verlaagt - een belangrijk aspect voor een beter energielabel. Daarnaast bieden ze het voordeel van zowel koelen als verwarmen in één systeem, wat resulteert in een efficiëntere energiehuishouding. Hierdoor zijn airco's een praktische keuze voor het verhogen van de energie-efficiëntie en het verbeteren van het energielabel van uw huis.

Categorie Energielabel

ATCO Verduurzaming

KVK: 89872908

Atco Verduurzaming, jouw lokale Duurzaamheids partner in Halsteren. Innovatief, duurzaam, op maat. Ons ervaren team begeleidt je naar een groenere toekomst. Kies voor kwaliteit, kies Atco Verduurzaming! 🌞🏡💚

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Koningsspil 1F,

Halsteren

4661TW

bottom of page