top of page

Laadpalen

Bij ATCO Verduurzaming bieden wij een assortiment van hoogwaardige laadpalen aan, waaronder de gerenommeerde merken Alfen en Wallbox. Deze laadstations zorgen voor een snelle en veilige oplaadbeleving voor uw elektrische auto, perfect voor zowel thuis als zakelijk gebruik. We bieden bovendien handige opties voor het verrekenen van laadkosten, wat ideaal is voor zakelijke bestuurders. Over de installatie hoeft u zich geen zorgen te maken: deze wordt vakkundig uitgevoerd en is inbegrepen in de totaalprijs.

Professionele installatie

Veilig en efficiënt opladen tot wel 22 kW

Topmerken Alfen en Wallbox in ons aanbod

Auto die vast zit aan een elektrische laadpaal aan huis

Begeleiding naar de ideale laadoplossing

Gratis aanvraag
Persoonlijk advies
Installatie en nazorg

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, beginnen we met het verzamelen van uw voorkeuren en diverse informatie over uw woning. Zo kan onze adviseur goed voorbereid bij u thuis komen.

We bieden op maat gemaakt, persoonlijk advies, gericht op het vinden van de perfecte oplossing die past bij jouw unieke situatie en behoeften.

Wij bieden niet alleen volledige begeleiding gedurende het hele traject, maar garanderen ook een veilige en risicoloze installatie uitgevoerd door onze erkende en gecertificeerde monteurs.

Laadpaal in auto die wordt opgeladen

Verhoog uw efficiëntie met een laadpaal!

In de snel evoluerende wereld van elektrische mobiliteit zijn laadpalen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bij ATCO Verduurzaming begrijpen we het belang van toegankelijke en efficiënte oplaadoplossingen. Onze laadpalen, variërend van compacte thuisstations tot robuuste zakelijke units, zijn ontworpen om aan de diverse behoeften van moderne EV-gebruikers te voldoen. Ze zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook uitgerust met geavanceerde technologieën voor een snellere en veiligere oplaadervaring. Dit maakt ze ideaal voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik, waardoor de overstap naar elektrische voertuigen naadloos en zorgeloos verloopt. Met onze laadpalen zet u een stap vooruit in de richting van een duurzamere toekomst.

ATCO verduurzaming

Integratie van laadpalen met zonnepanelen

Bij ATCO Verduurzaming zetten we ons in voor de toekomst van duurzame energie door de integratie van laadpalen met zonnepanelen. Deze innovatieve combinatie maakt het mogelijk om elektrische voertuigen op te laden met groene, door zonnepanelen opgewekte energie, waardoor een zelfvoorzienend en milieuvriendelijk oplaadsysteem ontstaat. Deze integratie biedt niet alleen een vermindering van de ecologische voetafdruk, maar ook een efficiënter gebruik van zonne-energie en financiële besparingen door verminderde netafhankelijkheid. Onze systemen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en gebruik, waarmee we een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzamere en zelfvoorzienende toekomst.

Installatie van laadpaal aan huis in de meterkast

Voordelen van laadpaal aan huis

Oplaad station die groen licht geeft voor het laden van auto

Het hebben van een eigen laadpaal aan huis biedt tal van voordelen voor de moderne elektrische voertuigeigenaar. Met een laadstation direct bij uw woning geniet u van het ultieme gemak en onafhankelijkheid, omdat u uw voertuig kunt opladen wanneer het u uitkomt, zonder afhankelijk te zijn van openbare laadpunten. Dit resulteert niet alleen in een aanzienlijke tijdsbesparing, maar biedt ook een kostenefficiënte oplossing; de kosten per kilowattuur zijn vaak lager bij thuisladen dan bij openbare laadstations. Bovendien draagt een laadpaal aan huis bij aan de waardevermeerdering van uw eigendom en ondersteunt het een duurzamere levensstijl door het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie, te optimaliseren.

ATCO Verduurzaming

KVK: 89872908

Atco Verduurzaming, jouw lokale Duurzaamheids partner in Halsteren. Innovatief, duurzaam, op maat. Ons ervaren team begeleidt je naar een groenere toekomst. Kies voor kwaliteit, kies Atco Verduurzaming! 🌞🏡💚

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Koningsspil 1F,

Halsteren

4661TW

info@atcoverduurzaming.nl

+31 6 46735404

bottom of page