top of page

๐Ÿš€ ISDE 2024: Grote Kansen voor Duurzame Innovatie! ๐ŸŒฑ

Het nieuwe jaar brengt essentiรซle wijzigingen in de ISDE-subsidieregeling, die aanzienlijke kansen bieden voor zowel huiseigenaren als bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid.

ย 

Heb je het al gehoord? In een recente publicatie op 11 december heeft de Minister voor Klimaat en Energie aangekondigd dat er voor 2024 extra geld wordt vrijgemaakt voor de ISDE-regeling. Het totale budget is nu opgekrikt tot een indrukwekkende 600 miljoen euro, wat neerkomt op een verhoging van 40 miljoen euro. Dit is een grote stap vooruit in onze reis naar een duurzamere toekomst, en het opent geweldige mogelijkheden voor zowel huiseigenaren als bedrijven om hun energie-efficiรซntie te verbeteren. Laten we deze kans grijpen!Wat zijn de belangrijkste ISDE-wijzigingen vanaf 2024?


๐Ÿก ๐—ฆ๐˜‚๐—ฏ๐˜€๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด: Ondersteuning voor de aanschaf van zonneboilers, (hybride) warmtepompen, isolatiemaatregelen en aansluitingen op een warmtenet.


๐ŸŒฑ ๐—™๐—ผ๐—ฐ๐˜‚๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ ๐— ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—œ๐˜€๐—ผ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป: Extra subsidie voor biobased isolatiematerialen.


๐ŸŒ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—”๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐— ๐—ผ๐—ป๐˜‚๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป: De eisen voor maatregelen bij monumentale panden worden versoepeld.


โšก ๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐˜๐—ฒ๐—ฝ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป: Vanaf 2024 is minimaal energielabel A++ vereist.
Bij ATCO Solar zijn we enthousiast om u te ondersteunen in deze nieuwe fase van energietransitie. Wij bieden expertise in het kiezen van de juiste duurzame oplossingen, want elk huis heeft een eigen verhaal!Wilt u meer weten over de ISDE 2024 wijzigingen en hoe ATCO Solar u kan helpen?


Neem contact met ons op of bezoek de website van de RVO voor meer informatie.Samen zetten we grote stappen naar een duurzamere toekomst! ๐Ÿ’šโœ‰ย info@atco-solar.nl


๐Ÿ“ž 06-38980866


5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

ใ‚ณใƒกใƒณใƒˆ


bottom of page